За Нас

Млечниот Ресторан С&М започнува како мала семејна пекара во центарот на Скопје, пред повеќе од 20 години. Од тогаш нашите хоризонти се зголемија, но никогаш не ја изгубивме традицијата на работа која е клучот на нашиот квалитет и успех.
Секојдневно Ви нудиме голем избор на производи, од солени пецива па се до мали благи задоволства.
Нашата цел е да Ви измамиме насмевка во текот на денот, да Ви понудиме мирно тивко место за да ги вкусите нашите производи или пак да го испиете Вашиот омилен пијалок.

Едноставно да Ви овозможиме вкусно и незаборавно искуство. Се што приготвуваме правиме со љубов.
За добро утро, со искрена насмевка повелете во С&М. И понатамо сме подговени да сме дел од Вашето секојдневие или пак, дел од Вашиот настан.

Ви Благодариме!

Контакт

С&М работи секој работен ден (понеделник - петок), од 7:00 до 16:00 часот.

  • 023-127-172
  • 071-371-255, 071-313-868
  • Ул. 1737 Бр. 30А (Пајко Маало), Центар - Скопје
  • info@s-m.mk