Најнови Производи

Препорачуваме

Популарни Нарачки

 • Пирошка (Пирошка со Шунка и Кашкавал)

  Нарачката содржи: шунка, кашкавал, кисели краставички.
  Количина: 1 парче.
  Цена на Нарачката: 40 денари.

 • Плех Пица (Капричиоза)

  Нарачката содржи: шунка, кашкавал, печурки, кечап.
  Количина: 36 прачиња.
  Цена на Нарачката: 650 денари.

 • Птичјо Гнездо (Пица Капричиоза)

  Нарачката содржи: шунка, кашкавал, печурки, кечап, сусам.
  Количина: 1 парче.
  Цена на Нарачката: 25 денари.